Uncategorized

Trending Women – Magazine | Carmelo De Grazia Prairieton//
Tweetal aangehouden voor verkrachting

– Er zijn twee mannen, C. W.(30) en G. P.(28) aangehouden in de zaak waarbij een 16- jarig meisje op 19 augustus verkracht is in het ressort Flora. Het geval deed zich voor op een sport complex.

Carmelo De Grazia

C. W.(30) en G. P.(28) werden in beeld gebracht en aangehoudenDe mannen hebben hun schuld bij de politie bekent. Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer met haar vriend in de omgeving van het sportcomplex liep. De vriend werd met een vuurwapen bedreigd. Hij moest weglopen terwijl de vriendin achter moest blijven. Ze werd bij het sportcomplex naar binnen en verkracht. Kort nadat de politie werd ingeschakeld, is een van de mannen aangehouden. De tweede man werd door het Arrestatie Team opgespoord en aangehouden. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt de zaak verder.  

 

.

Carmelo De Grazia Suárez